Καθαρισμός Κτιρίων – Υπαίθριων Χώρων

Η CLEANING SERVICES είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία καθαρισμού, πλήρως εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους. Συνεχώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις πάνω στο κλάδο μας και βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως:

  • Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων
  • Τακτικοί καθαρισμοί κτιρίων, επαγγελματικών χώρων, υπηρεσιών, γραφείων κλπ
  • Καθαρισμός βιομηχανικών χώρων
  • Γυάλισμα σε μάρμαρα, μωσαϊκά, γρανίτες (με μέθοδο διαμαντιών)
  • Καθαρισμός υαλοπινάκων / προσόψεων κτιρίων με ανυψωτικά και πλυστικά μηχανήματα
  • Αφαίρεση Graffiti
  • Περιποίηση δαπέδων (μάρμαρο, πλακάκι, PVC, Linoleum, λάστιχο, ξύλο, παρκέ)
  • Καθαρισμός υπαίθριων χώρων
  • Extra υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών χώρων (εκχόρτωση, ζιζανιοκτονίες, περιποίηση κήπων κλπ)
  • Παροχή υπηρεσιών σε έκτακτες ανάγκες όπως πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ

Η εταιρεία μας πληρεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές αφού διαθέτει πιστοποιημένα συστήματα, διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9000:2001 και διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία ΕΛΟΤ 1801:2008/BS OHSAS 18001:2007.

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η CLEANING SERVICES είναι σε θέση να αναλάβει τον τακτικό καθαρισμό και την συντήρηση οποιουδήποτε κτιρίου ή επαγγελματικού χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες του (π.χ. συχνότητα καθαρισμού, ωράριο λειτουργίας). Φροντίζουμε πάντα με την διακριτική μας παρουσία να μην δημιουργούμε προβλήματα κατά την διάρκεια της παραμονής μας στο χώρο, κάνοντας την δουλειά μας γρήγορα, σωστά και αθόρυβα.
Τον καθαρισμό των κτιρίων σας (εσωτερικά και εξωτερικά) αναλαμβάνει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.
Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να επιτυγχάνουμε πάντα άριστα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε επίσης τον αρχικό γενικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου, πριν ακόμα εγκατασταθείτε εκεί μόνιμα, ούτως ώστε να μπείτε σε ένα απόλυτα υγιές και καθαρό περιβάλλον. Δεν στεκόμαστε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων αλλά φροντίζουμε και την συντήρηση αυτών.
Μπορούμε να καθαρίσουμε για εσάς επιτόπου, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό, χαλιά, μοκέτες, σαλόνια, στρώματα και κάθε υφασμάτινη επιφάνεια που υπάρχει στο χώρο.

Ο σοφός λαός μας συνήθιζε να λέει ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Ακολουθώντας αυτό το ρητό, φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες – συνεργάτες μας, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες εποχές που όλοι μας περνάμε, φροντίσαμε οι τιμές μας να είναι ανταγωνιστικές χωρίς όμως να υποβαθμίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.