Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων – Σαλονιών

Οικονομικές ολοκληρωμένες λύσεις επιτόπου Οικολογικού Βιο-καθαρισμού στρωμάτων και σαλονιών

…για πεντακάθαρα και υγιεινά στρώματα
εμπιστευτείτε του ειδικούς…

Είμαστε οι μόνοι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι επαγγελματίες στην εξειδικευμένη μέθοδο καθαρισμού στρωμάτων και σαλονιών με αντιαλλεργική προστασία.

Η Ώρα της Αλήθειας για το στρώμα σας !!!

Γνωρίζετε ότι φιλοξενείτε εκατομμύρια απρόσκλητους επισκέπτες μέσα στο στρώμα σας;;;
( όπως ακάρεα, σπόρους μυκήτων, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.α )

 • Περνάμε το 1/3 της ζωής μας στο στρώμα μας! Αν δεν το συντηρούμε, αποτελεί το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.
 • Ένα στρώμα, μετά τον πρώτο μήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000 !
 • Τα καλύμματα και τα σεντόνια όσο συχνά και αν αλλάζονται ΔΕΝ μας προστατεύουν με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά η υγεία μας.

 

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

 • Akari – TEST
  Βγάζουμε δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα σας κα εξακριβώνουμε το βαθμό μόλυνσης που έχει υποστεί.
 • Εσωτερικός βαθύς καθαρισμός
  Τίναγμα με ισχυρή αναρρόφηση του στρώματος, με μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας που αφαιρεί τα ακάρεα και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες, χωρίς ακτινοβολίες ατμούς κ.α.
 • Καθαρισμός στρωματόπανου με καθαριστικά τεχνολογίας Microsplitting
  Στεγνός ή υγρός καθαρισμός και αφαίρεση όλων των λεκέδων πάνω στην επιφάνεια του στρωματόπανου όπως ιδρώτας, αίμα, ούρα, εμετός, λιπαρότητα, κ.α, χωρίς τη χρήση σαπουνιών, καθαριστικών αφρών, ενζύμων, διαλυτών, χλωρίου κ.α
 • Αντιαλλεργική προστασία Allerg-Stop
  Εξουδετέρωση των ακάρεων και άλλων αλλεργιογόνων ουσιών με Allerg-stop. Προϊόν νέας τεχνολογίας που επιστημονικά τεκμηριωμένα* εξουδετερώνει και επιβραδύνει τη μελλοντική ανάπτυξη των ακάρεων, για ένα πεντακάθαρο και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκεια.

* LSH INSTITUTE: 100% εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης των ακάρεων μετά από εργαστηριακή δοκιμή 8 εβδομάδων.

 

Η Cleaning Services ανήκει στο δίκτυο πιστοποιημένων επαγγελματιών καθαριστών Allerg-STOP Ελλάδας και Κύπρου.

…χαρείτε και το σαλόνι σας πεντακάθαρο και υγιεινό με πιστοποιημένη αντιαλλεργική προστασία…

Η σύγχρoνη μέθοδος βιο-καθαρισμού που εφαρμόζει η Cleaning Services έχει σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση της οικιακής σκόνης, των ακάρεων και των περιττωμάτων τους, των μικροβίων και άλλων αλλεργιογόνων που συγκεντρώνονται στην ταπετσαρία και στο εσωτερικό των σαλονιών αλλά και των λεκέδων ( οργανικών και μη ) που δημιουργούνται από την καθημερινή χρήση.

Η Cleaning Services φροντίζει για την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της πάνω σε προηγμένες τεχνολογίες και μεθόδους, την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων αλλά και προϊόντων οικολογικού καθαρισμού νέας τεχνολογίας Microsplitting (μοριακής μικροδιάσπασης ), φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αποφεύγοντας την χρήση απορρυπαντικών, σαπουνιών, ενζύμων, διαλυτών, λευκαντικών παραγόντων, για την εξουδετέρωση λεκέδων και οσμών από διαφόρους οργανικούς και μη ρύπους.

Κατά την επίσκεψή μας στο χώρο σας, οι τεχνικοί μας αποφασίζουν για τη μέθοδο καθαρισμού που θα εφαρμοστεί ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποφευχθούν ανεπιθύμητα προβλήματα όπως δημιουργία νεροκηλίδων, αποχρωματισμοί ή μεταφορά χρωμάτων που οφείλονται στην αστοχία υλικού.

Έτσι εξασφαλίζουμε την πραγματική καθαριότητα των σαλονιών σας, τη διατήρησή τους σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια αλλά και ένα υγιεινό περιβάλλον μέσα στον χώρο σας.